AMSS -AGENCIJA PONOVO U CENTRU GRADA

Potpisivanjem ugovora između "Gradske agencije za saobraćaj" i "AMSS – Agencije" građanima Kragujevca su ponovo dostupne usluge i proizvodi Auto moto saveza Srbije.

 “Gradska agencija za saobraćaj je u cilju proširenja svojih usluga koje nudi građanima Kragujevca u oblasti javnog gradskog prevoza i trasnporta sklopila strateško partnerstvo sa AMSS – Agencijom. Građani će u prostorijama Gradske agencije za saobraćaj moći da izvade međunarodnu vozačku dozvolu, ovlašćenje za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, kao i da kupe proizvode kao što su: prva pomoć, PP aparate na kojima insistiraju u Grčkoj i Bugarskoj, trokute, priručnike za polaganje vozačkog ispita, TAG-ove za elektronsku naplatu putarine  i ostale proizvode iz širokog asortimana AMSS -Agencije” - istakao je direktor "Gradske agencije za saobraćaj" Dušan Obradović.

Nekoliko godina posle zatvaranjaposlovnice AMSS u ulici Svetozara Markovića, AMSS će ponovo biti dostupan u centru grada.

“Prepoznajući poslovnost Gradske agencije za saobraćaj, imajući u vidu usluge koje pružaju i lokaciju na kojoj se nalaze odlučili smo se da sa njima uspostavimo saradnju i tako budemo bliži građanima Kragujevca” - izjavio je Goran Živković menadžer za nabavku i logstiku AMSS – Agencije.

Sve usluge i proizvodi građanima će biti dostupni u prostorijama Gradske agencije za saobraćaj u ulici Kralja Petra I broj 17 svakog radnog dana od 7 – 19h.